top of page

Mama

Pre- en Post natale trainingen
Tijdens en na je zwangerschap kun je blijven trainen bij ZOWYZO fit.  Een goede houding is altijd belangrijk bij het sporten, maar tijdens je zwangerschap nét even iets meer. Het is ontzettend belangrijk dat je bij iemand sport die weet wat je wel en niet mag tijdens en na je zwangerschap. Je kunt tijdens de Personal Fitness uren komen trainen met een op maat gemaakt schema die past bij jou. Want ook in de verschillende trimesters veranderen er een aantal dingen die van belang van. Uiteraard kun je ook een Personal Training inplannen als je dat prettiger vind. Twijfel je of het verstandig is om te trainen? Schroom dan niet om een e-mail te sturen naar info@zowyzofit.com. Soms is het verstandig om eerst naar een geregistreerd bekkenfysiotherapeut te gaan voor je bij mij komt trainen.

Kids 
1e les gratis!


Boxing Kids
Op dinsdag om 16:30 is er Boxing Kids. Dit is een sportieve les waar kinderen leren (kick)boksen. De les wordt op een leuke wijze opgebouwd waarbij kinderen een uurtje flink zullen zweten. Zij zullen daarbij verschillende oefeningen uitvoeren in combinatie met kickboks technieken. De les wordt begeleid door een kinderfysiotherapeut met kennis van kickboks technieken waardoor uw kind veilig wordt begeleid. Er wordt tijdens deze les niet op elkaar geslagen, Tijdens de les werkt uw kind aan kracht, conditie en zal het voornamelijk veel plezier hebben. (De eerste les kunnen de kids handschoenen lenen, hierna gelieve eigen handschoenen meenemen.)


Kids Fitness
Tijdens de Kids Fitness les kunnen kinderen werken aan hun eigen doelen. Er wordt een schema op maat gemaakt. Sommige kinderen willen werken aan hun conditie, andere weer aan hun kracht, iedereen werkt aan zijn eigen doelen. De les is altijd onder begeleiding van een Kinderfysiotherapeut. Beoefent je kind al een sport, dan is deze les een mooie aanvulling. Tijdens deze les kun je werken aan de vaardigheden die nodig zijn voor jouw sport en blessurepreventie. Deze les is op donderdag om 17:00 uur (gecombineerd met de personal fitness, dus mama's kunnen ook mee sporten.).

Mama & Kids
ZOWYZO fit bied cursussen aan waarin moeders samen met hun kind kan komen sporten. De cursussen bestaan uit een paar lessen waarvan de datums van te voren bekend zijn. Het aanbod varieert van sporten met baby tot sporten met je kind. Klik hieronder voor meer informatie over de cursussen.

Baby Bootcamp
Nieuwe data volgt  


 

bottom of page