top of page

Personal training

Ben je op zoek naar persoonlijke uitdaging of wil je graag je doelen behalen maar weet je niet hoe, dan is Personal Training wellicht wat voor jou.

Tijdens de intake bespreken we samen wat jouw doelen zijn, doen we metingen en stellen we samen een plan op om de beste versie van jezelf te realiseren. Hierbij kunnen we een voedingsplan opstellen.

Tijdens de Personal Training werken we aan je techniek en is er volle aandacht voor jouw lichaam. Ieder lichaam is anders en heeft eigen aanpassingen nodig. We houden al je PR's bij, maken progressie foto's en blijven metingen uitvoeren om je progressie inzichtelijk te maken.

Moet je dan al fit zijn voor Personal Training? Nee! Zeker niet. Personal Training is voor ieder niveau. Doordat we intensief samen werken aan jouw doelen, kun je goed je grenzen aangeven en zoeken we een training wat voor jouw werkt.

Tarief:

Losse Personal Training sessie - €65,- per 75 min (incl. BTW)

10-pack Personal Training - €600,- (incl. BTW)

 

Duo training

Duo Training doe je niet alleen maar gezellig met zijn tweeën. 

De Duo Training kun je inplannen als je dezelfde doelen voor ogen hebt maar ook wanneer je juist aan jouw eigen doelen wilt werken. 

Bij de intake bespreken we wat ieder haar doel en stellen we ook een plan op. De DUO trainingen houden hetzelfde in als de Personal Trainingen alleen zijn jullie nu met twee personen.

Trainen met zijn tweeën kan voor extra motivatie zorgen wat jouw dichterbij je doel brengt.

Tarief:

Losse DUO TR - €85,- per 75 min (incl. BTW)

10-pack DUO Training - €750,-  (incl. BTW)

bottom of page